Om mig

Velkommen til!

Jeg hedder Isabella Arendt og stille op i Hedensted. Det betyder, du kan stemme på mig i hele Østjyllands storkreds!

Familie og baggrund

Jeg er født i 1993 på Fredericia sygehus. Efterfølgende er jeg vokset op i Fredericia og på Fyn sammen med mine forældre og min lillebror. Det var en tryg og god barndom præget af flittig skolegang og et stort frivillige engagement i foreningslivet. Jeg kommer fra en kristen familie og har også selv taget en kristen tro til mig som medlem af Folkekirken.

I dag bor jeg i København sammen med min mand. Til december vokser vores dejlige familie med vores datter Leonora, som vi ser meget frem til at byde velkommen.

Politisk karriere

Jeg meldte mig for første gang ind i et politisk parti i 2007, da jeg var 14 år gammel. I første omgang blev det Socialdemokratiet, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde brug for mere frihed end det røde parti kunne tilbyde. I 2009 meldte jeg mig ind i Kristendemokraterne og blev hurtigt meget aktiv. Jeg brændte for klimakampen og ville sikre, at det skete på borgerlige vilkår. I 2011 stillede jeg som 18-årig for første gang op til Folketinget. Det har jeg gjort ved alle valg siden!

Efter valget i 2011 tog Kristendemokraterne – efter min opfattelse – en drejning væk fra klimakampen og jeg forsøgte mig hos Radikale Venstre en kort stund. Det var ikke et sted, jeg kunne føle mig hjemme og i 2012 var jeg tilbage i Kristendemokraterne igen. Samme år blev jeg student og flyttede hjemmefra.

I 2017 blev jeg næstformand i Kristendemokraterne og ved valget i 2019 overtog jeg formandsposten. Jeg drømte om et grønt og børnevenligt samfund og ville med stor begejstring og højt energiniveau modernisere partiet. I foråret 2022 måtte jeg dog sande, at Kristendemokraterne og jeg ikke længere var et godt par og jeg trivedes ikke i mit arbejde. Efter en måneds betænkningstid skulle der ske noget nyt. Jeg havde overvejet at blive højskolelærer og forlade politik. Ikke desto mindre er sandheden, at jeg langt fra er færdig med et kæmpe for det, jeg tror på. Derfor blev jeg i juni 2022 taget imod som nyt medlem af Konservative og glæder mig til fortsat at kæmpe for et grønt og børnevenligt samfund!

Interesser

Politik fylder en stor del af min fritid også, det må jeg indrømme. Men når jeg får rigtig tid til at slappe af nyder jeg en god bog – oftest noget fantasy. Jeg bruger gerne tid sammen med min dejlige mand og vores familie og venner. Jeg spiller Dungeons&Dragons med vennerne eller mødes søndag aften i efteråret til amerikansk fodbold. Jeg er glad for god mad, gode vine, kager og chokolade og forsøger at bage lidt selv. For ikke at ende som en menneskelig romkugle svinger jeg mig af og til i løbetøjet til lidt musik.